Seandainya Kita Sehati Sejiwa: Bagaimana Ingin Berpisah Dengan Kekasih??
Blogger Backgrounds

♥Follow Honey Azie♥

Bagaimana Ingin Berpisah Dengan Kekasih??

1. Bawa kawan lelaki/perempuan yang lain pegi dating di depan mata kekasih anda (berlaku curang).

2. Bagi ayat yang dapat melukakan hati kekasih anda. Contohnya :awak ney terlalu gemuk/kurus la,,tak stail langsung.

3. Cakap yang parents tidak setuju dengan hubungan tersebut kerana dah ada calon menantu yang lain. Syaratnya :haruslah diperbesar-besarkan kelebihan calon tersebut. (lebih kaya)

4. Cakap yang anda nak kawin secepat mungkin jika kekasih nak lambat atau cakap yang anda nak kerja dulu kumpul duit selama 10thn jika kekasih nak kawin cepat.

5. Cakap yang anda sebenarnya keturunan yang ada masalah mental. (bila2 jer anda bole tukar jadi ganas)

6. Berkelakuan seperti orang yang ade masalah mental.

7. Mengamalkan tabiat yang selekeh dan pengotor di hadapan kekasih anda.

8. Cerita tentang amalan tahyul dan khurafat seperti anda sangat percaya mengenaiya.

9. Abaikan beliau seperti anda tidak memperdulikan kera di hutan.

10. Jika selepas mencuba kesemua taktik di atas si dye masih lagi nak bersama dengan anda..maka terus terang jer laa dengan kekasih anda tue yang anda dah takde feeling lagi kat dye...




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Honey Syazie ! Like Kalau Suka ! ♥

2 comments:

kjaharun said...

ohhh.. ok lps ni nk bwt mcm kt ats tu.. :)
hahaha

Honey Syazie said...

hati-hati kalo nak ikot.............huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2014-2015.All Right Reserved by Honey Azie