Seandainya Kita Sehati Sejiwa: Gerakan Lelaki Yang Perlu Anda Ketahui
Blogger Backgrounds

♥Follow Honey Azie♥

Gerakan Lelaki Yang Perlu Anda Ketahui

Walaupun lelaki sering dikaitkan dengan keegoan tetapi sebenarnya tidak sukar untuk membongkar rahsia diri mereka..Wanita boleh mengenal pasti perkara ini melalui pergerakan mereka.Kebanyakan lelaki,tingkah lakunya lebih memberi makna daripada kata-kata terutama apabila mereka sedang berbual dengan wanita.Inilah yang wanita perlu ketahui untuk menilai seseorang lelaki sebelum menerima mereka...

Menganggukkan kepala
Apabila anda berbual dengan seorang lelaki dan dia menganggukkan kepalanya itu membuktikan yang lelaki itu seorang yang mengambil berat dan sentiasa ingat mengenai diri anda.Dia juga sentiasa membantu bila diperlukan pertolongan.

Mendekatkan badan
Apabila seseorang lelaki mendekatkan badannya kepada diri anda apabila berbual,dia adalah lelaki yang menarik dan mampu menarik ramai orang lain tetapi kadang-kadang bersikap keterlaluan.

Merenung
Lelaki ini jenis peminta kerana dia mahi mengetahui apa yang anda boleh tawarkan kepadanya sama ada dalam perkejaan,persahabatan atau cinta.

Menggerakkan tangan dan badan
Lelaki ini memberangsangkan,bertanggungjawab dan mempunyai citarasa yang mendalam.Lelaki ini beranggapan kata-kata tidak cukup untuk membuktikan kesucian cint oleh itu pergerakan adalah sebagai bukti untuk menunjukkan kesungguhan.Dia juga seorang yang sensitif dan baik hati.

Suka berdiri
Apabila bercakap,anda duduk dan si dia berdiri.Lelaki jenis ini melambangkan yang jiwanya suka menguasai dan mengongkong.Dia suka mempengaruhi orang lain untuk kepentingan dirinya dan juga pantang mengalah.

Memandang mata
Ini adalah sifat lelaki yang yakin dan berterus terang.Dia juga sentiasa memberi perhatian,berusaha menjaga hati semua orang,tidak kira bagaimana rapatnya hubungannya dengan orang tersebut.

Sensitif pada jarak
Bila bercakap dengan orang lain,lelaki ini duduk atau berdiri pada jarak tertentu bergantung kepada sejauh mana kemesraannya dengan orang itu.Dia jenis lelaki yang tahu apa Yang insan lain tidak suka.

Meniru gerak
Lelaki ini terpengaruh dengan rasa dan tingkah laku orang lain yang suka mempengaruhinya.Dia mudah dibawa berbincang dan suka menurut asalkan ia tidak menimbulkan masalah.

Cara-cara mengenal tingkah laku diatas adalah di antara cara untuk mengenal lelaki dan sekurang-kurangnya wanita boleh bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan.

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Honey Syazie ! Like Kalau Suka ! ♥

13 comments:

Cik tikah said...

bru cik tikah taw semua bnda ni. hehe..

raje carl said...

wahh ^^

cik jiehah シ said...

whoaa,.. nice,.. :D

cik jiehah シ said...

ohsem,.. :DD

admin said...

Terimakasih di atas ke sudian anda berkunjung ke laman kami. Jika tidak keberatan. Sila berkunjung ke:

1) http://www.mybrhom.com/

2) https://www.facebook.com/pages/BR-HOM-PLUS/227931176739

Kerjasama anda. Amat kami hargai.

Miss Tembikai Bulat said...

lelaki oh lelaki :D

Anonymous said...

huhu tanx info.. follow u dear

NHMS said...

nice sharing :)

Honey Syazie said...

@Cik tikah
hihihi

Honey Syazie said...

@raje carl
jgn excited sgt,,,huhu

Honey Syazie said...

@cik jiehah シ
tenkiu dear,,,

Honey Syazie said...

@Miss Tembikai Bulat
entry sal p0mpuan p0wn ade gak,,
jgn lupa bace keyh!

Honey Syazie said...

@NHMS
thanks,,^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2014-2015.All Right Reserved by Honey Azie